Χρειάζεστε Βοήθεια? Έχετε Απορίες? Επικοινωνήστε μαζί μας...

Μην διστάσετε να μας καλέσετε για οποιαδήποτε απορία ή ερώτημα σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να ακούσουμε τις ιδέες σας.

Μην ξεχνάτε πως όλα ξεκινάνε από μια σκέψη που μετασχηματίζεται σε όραμα, ελάτε να σας βοηθήσουμε να κάνετε το όραμα σας πράξη.

Καλέστε μας

0030 2310 729873

Επισκευθείτε μας

Νέα Μεσημβρία, Θεσσαλονίκης

freespirits logo

Αίτημα Υποστήριξης

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε ή αν έχετε κάποια απορία σχετικά με κάποια υπηρεσία μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό. Το κάθε αίτημα λαμβάνει βαθμό προτεραιότητας και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα λαμβάνετε απάντηση ή επιβεβαίωση επίλυσης.

contact support
contact us

Αίτημα Συνεργασίας

Είτε επιθυμείτε να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας, είτε απλά θέλετε να βελτιώσετε τις παρεχόμενες υπηρεσίες φιλοξενίας και σχεδίασης ιστοσελίδων προς τους πελάτες σας προσφέροντας ένα σταθερό αξιόπιστο πακέτο χωρίς κρυφές χρεώσεις αλλά και εξασφαλίζοντας τα δεδομένα τους, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να πετύχετε τους στόχους σας αναπτύσσοντας παράλληλα την επιχείρηση σας.

cooperate
freespirits logo

Προσφορά Φιλοξενίας

Αν ήδη έχετε ιστοσελίδα ή θέλετε να σχεδιάσετε την δική σας αξιοποιώντας τις μέγιστες ταχύτητες, τα εργαλεία αλλά και την αξιοπιστία που σας προσφέρουμε μπορείτε απλά να μας ζητήσετε προσφορά φιλοξενίας σύμφωνα με το project σας είτε αυτό έχει απαιτήσεις είτε ξεκινάτε τώρα τα πρώτα σας βήματα σχεδίασης.

hosting packages
contact us

Προσφορά σχεδίασης

Αν ήδη έχετε ιστοσελίδα και θέλετε να την επανασχεδιάσουμε ή θέλετε να δημιουργήσουμε μια εντυπωσιακή νέα εταιρική σελίδα είσαστε στο σωστό μέρος. Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να γνωρίσουμε τις ανάγκες σας και να σας δώσουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά σχεδίασης ιστοσελίδας ή eshop. Ελάτε να προωθήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας.

web design