Ανακαλύψτε Μοναδικές Δυνατότητες Streaming

webradio by freespirits

Πλήρης Πίνακας Ελέγχου

Όλα όσα χρειάζεστε σε ένα φιλικό και εύκολο περιβάλλον. Επεξεργαστείτε το προφίλ σας, δείτε και μοιραστείτε την δημόσια σελίδα αναπαραγωγής. Ανεβάστε εύκολα την μουσική σας, δημιουργήστε τα δικά σας playlists, ξεκινήστε ένα live streaming. Δημιουργήστε web hooks, παρακολουθήστε τα στατιστικά σας κ.λ.π.

Προσωποποιημένη Σελίδα Αναπαραγωγής

Η δημόσια σελίδα μετάδοσης δημιουργείται αυτόματα και μπορεί να προσαρμοστεί με το δικό σας λογότυπο και ταπετσαρία φόντου. Διατίθεται πιστοποιητικό SSL και είναι εύκολα προσβάσιμο από οποιαδήποτε συσκευή και πλήρως responsive.

eradio packages
freespirits e-radio

Web Radio για την επιχείρηση σας

Ιδανικό για επιχειρήσεις. Εξαιρετική λύση για αυτοματοποίηση και αναπαραγωγή επιλεγμένων λιστών αναπαραγωγής. Δεν απαιτούνται τεχνικές γνώσεις αφού ο πίνακας διαχείρισης, δημιουργίας και προγραμματισμού playlist είναι πλήρως αυτοματοποιημένος. Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει παρακάτω ή επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν παρουσίαση.

Διαχείριση Πολυμέσων

Εύκολη διαχείριση πολυμέσων. Ανεβάστε τη μουσική σας και οργανώστε την σε φακέλους και κατηγορίες. Διαχειριστείτε το συνολικό διαθέσιμο χώρο στο δίσκο σας και επωφεληθείτε από τον παρεχόμενο λογαριασμό SFTP για να ανεβάσετε τα πάντα χρησιμοποιώντας το filezilla FTP.

media manager

Διαχείριση Playlist

Οργανώστε εύκολα τη μουσική και τους φακέλους σας σε λίστες αναπαραγωγής. Τακτοποιήστε τη μουσική σας ανάλογα με το είδος και τις προσωπικές ανάγκες και αφήστε τη να πλημμυρίσει την καρδιά και την ψυχή σας. Μοιραστείτε την με τους ακροατές σας σε εικοσιτετράωρο επίπεδο.

Πρoγραμματισμένα Playlists

Ορίστε την ημέρα της εβδομάδας και τη χρονική περίοδο που θέλετε να ξεκινούν και να τελειώνουν οι λίστες αναπαραγωγής σας. Προσθέστε σποτ ή ακόμα και ηχογραφήστε το πρόγραμμα ή τη συνέντευξή σας και απλώς κανονίστε την αναπαραγωγή.

Προσθέστε τον Dj σας

Θέλετε να έχετε προγραμματισμένη ροή με μεμονωμένους Dj που συνδέονται συγκεκριμένη ώρα και μέρα; Κανένα πρόβλημα. Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα ζωντανής ροής και προσθέστε τον Dj σας παρέχοντας όλα τα απαραίτητα διαπιστευτήρια. Συνδεθείτε εύκολα με οποιοδήποτε client όπως το Virtual Dj, Mixx, BUTT, SAM Cast, RadioBOSS, PlayIt Live κ.λπ. και ξεκινήστε να εκπέμπετε.

Full Reports

Get full statistics of your radio usage. Export reports and explore the places around the world from where people spend time enjoying your music. Organize and set your spots and advertisements accordingly.

Embed Widgets

Προσθέστε τον δικό σας radio player στην ιστοσελίδα, το blog ή και το ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Προσθέστε το widget πρόσφατων τραγουδιών για να παρέχετε επιπλέον πληροφορίες για τον σταθμό σας. Προβάλετε το πρόγραμμα σας με τις μέρες και ώρες εκπομπής. Μπορείτε επιπλέον να ενεργοποιήσετε την αυτόματη διαδικασία αιτήματος τραγουδιών ώστε οι ακροατές σας να μπορούν να ζητούν τα αγαπημένα τους τραγούδια.